MENY 

FRÅN KL 17.00

Lördag 17/10
 
Förrätter:
*Gravrökt lax från katthammarsvik med färskoströra, rostad bovete och grönärtspesto.
*Rostade betor med smulad covré från Stafva mejeri, honung, tomatvinegrette och rostade pumpafrön.
Varmrätter:
*Halstrad Röding med kokt potatis, kräftsås, kaiplökssmör, ångad morot och purjolök.
 
*Grillat gotländskt lamm med crémesås på rosmarin, potatis och rostade rotfrukter.
 

Efterrätter:
*Yoghurtglasstårta på jordgubb och mynta.
*Päronsorbet med zabayonne på vitt vin och rostad mandel.
Vi erbjuder även Take-Away på samtliga rätter av kvällsmenyn.
Vi serverar hemlagad mat baserad på högkvalitativa och gärna gotländska råvaror. Våra främsta leverantörer av grönsaker och rotfrukter är familjen Buskas och familjen Bolin i Eskelhem. 
Kvällsmenyn varierar från helg till helg beroende på tillgången av råvaror. Vi kommer hålla er uppdaterade här och via våra sociala mediekanaler.
Glöm inte att boka ert bord på 0498-265163 eller restaurang@bromanmedson.se!
Med bästa hälsningar, familjen Broman med personal!

Broman & Son 

 

0498-265163 

restaurang@bromanmedson.se 

 

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle