KVÄLLSMENY
Från 17.00
Lördag 8/10

Förrätter:

*Kantarellsoppa med parmesanflarn & färskoströra på örter.
eller
*Matjéssill på smörstekt bröd med ägg, lök, smetana, potatis och brynt smör.


Varmrätter:
*Kravmärkt ryggbiff från Sigulds i Lye med halstrad potatis, gräddkokt vitkål, rostade rotfrukter och sky.
eller
*Smörad gös med potatispuré, purjolök, vitvinssås och dill.


Efterrätter:
*Smulpaj på äpplen från Tofta med hemgjord vaniljglass och salt kola.
eller
*Krusbärssorbet med rostad vit choklad, mandelbotten och citrussirap.



Vid allergi - fråga personal!
21_HIRES_SusSpeis_Broman&Son_9102.jpg
21_HIRES_SusSpeis_Broman&Son_8693.jpg
20180913_173654.jpg
20210526_095412.jpg

Vill du ha information via mail?

Signa upp här!