LÖRDAG 21/5

Från 17.00
Förrätter:
*Toast skagen med saltad stenbitsrom -

*Rostad- & marinerad primörsallad på gotländsk grönsparris, rödbetor och rädisa, med fårostcréme - 

Varmrätter:
* Lammfärstimbal på gotländsk lammfärs, fårost och oliver med grönsaksragu, crémesås på balsamico & rosmarin och krossad parmesanpotatis - 

*Smörad Uer med kokt potatis, gotländsk grönsparris, vitvinssås med gräslök, och forellrom - 

Efterrätter:
*Yoghurtglasstårta på rabarber och mynta med smält rabarber - 

* Saffranspannkaka med hemkokt salmbärssylt och vispad grädde - 



Vid allergi - fråga personal!
21_HIRES_SusSpeis_Broman&Son_9102.jpg
21_HIRES_SusSpeis_Broman&Son_8693.jpg
20180913_173654.jpg
20210526_095412.jpg

Vill du ha information via mail?

Signa upp här!