top of page

Meny

​19/4 - 20/4

12.00-15.00

PÅSKAFTON&PÅSKDAGEN

*Kycklingfilé med salviagräddsås, krossad potatis och rostade rotfrukter från Buters Eko - 175kr

*Smörad sejfilé med kokt potatis och betor från Buters Eko, brynt smör hollandaise - 175kr

*Soppa med hembakat bröd - 135kr

 

Förrätt:

*Norröna matjessill på smörstekt rågbröd, hackat ägg, lök, gräddfil och brynt smör - 155kr

Dessert:

*Glacerade äpplen med havrecrunch, salt kolasås och hemgjord vaniljglass 

Ink. Hembakat bröd, smör och kaffi​

För önskemål om specialkost såsom laktosfritt, glutenfritt eller veganskt, fråga gärna personalen.

Med reservation för ändringar.

21_HIRES_SusSpeis_Broman&Son_8297.jpg
79841485_462193138046447_1004770232683724800_n.jpg

Vill du ha information via mail?

Signa upp här!

bottom of page